Over UX Book Club Arnhem-Deventer

Vier keer per jaar organiseert UX Book Club Arnhem-Deventer een bijeenkomst op een donderdag van 18:00 tot 20:30. Tijdens een bijeenkomst bespreken we een boek over usability, contentstrategie, webgovernance, ontwerp of techniek. We delen inzichten en ervaringen. Per bijeenkomst kun je besluiten deel te nemen. Je moet natuurlijk wel het boek gelezen hebben.

Boekbespreking en discussie

Op basis van het boek wisselen we van gedachten en koppelen we het boek aan onze werkpraktijk. Het is handig als je bij het lezen in het boek 2 dingen probeert te vinden die je aan het denken hebben gezet of waarin precies de spijker op de kop wordt geslagen qua oplossing of beschrijving van een probleem. Probeer daarnaast in het boek 1 punt te vinden waar je het niet mee eens was of dat je niet begreep. En is er iets wat je kan toepassen in je werk of helemaal niet?

Kosten


Vanwege het tijdstip, van 18:00 tot 20:30, combineren we de boekbespreking met eten. Dit kost maximaal 20 euro per persoon. Verder zijn er geen kosten aan verbonden.

Organisatie

Foto: Iacobien Foto: Saskia
Iacobien Riezebosch (Firm Ground) en Saskia Schrijver (Inhoud Telt) organiseren de bijeenkomsten van UX Book Club Arnhem-Deventer. Iacobien en Saskia zijn ook de intitiatiefnemers van Documenten en toegankelijkheid, een website die inzicht wil geven in alles wat er komt kijken bij documenten en toegankelijkheid.

Vragen?

Heb je vragen? Stuur dan een e-mail naar info@uxbookclubarnhemdeventer.nl.