home UX Book Club Arnhem-Deventer

Over UX Book Club Arnhem - Deventer

Vier keer per jaar organiseert UX Book Club Arnhem-Deventer een bijeenkomst op een donderdag van 19:00 tot 21:30. Tijdens een bijeenkomst bespreken we een boek over usability, contentstrategie, webgovernance, ontwerp of techniek. We delen inzichten en ervaringen. Per bijeenkomst kun je besluiten deel te nemen. Je moet natuurlijk wel het boek gelezen hebben.

Bijeenkomsten

Bespreking van The Digital Transformation Playbook op kantoor van Firm Ground

We hebben sinds juni 2013 met veel plezier al tientallen vakboeken besproken en ervaringen gedeeld. De samenstelling van de groep verschilt per boek. Er is altijd plek voor 8 deelnemers.

Aanmelden

Wil je wel eens meedoen met een boekbespreking? Meld je dan aan voor onze nieuwsbrief. Per bijeenkomst sturen we je een nieuwsbrief met het boek en de datum. Heb je interesse, dan laat je dat ons binnen 2 weken weten. Hebben we na 2 weken meer dan 8 deelnemers dan gaan we loten. Na 2 weken ontvang je dan een mailtje van ons of je deelname definitief is.

Boekbespreking

Op basis van het boek wisselen we van gedachten en koppelen we het boek aan onze werkpraktijk. Het is handig als je bij het lezen in het boek 2 dingen probeert te vinden die je aan het denken hebben gezet of waarin precies de spijker op de kop wordt geslagen qua oplossing of beschrijving van een probleem. Probeer daarnaast in het boek 1 punt te vinden waar je het niet mee eens was of dat je niet begreep. En is er iets wat je kan toepassen in je werk of helemaal niet?

Kosten

Er zijn geen kosten aan je deelname verbonden. Iacobien en Saskia zorgen voor koffie/thee en een drankje. Zorg dat je voor die tijd gegeten hebt.

Afmelden

Lukt het je onverwachts niet om naar de UX Book Club bijeenkomst te komen, laat het dan ons zo snel mogelijk weten. Stuur een e-mail naar info@uxbookclubarnhemdeventer.nl. Wellicht kan iemand op de reservelijst jouw plek overnemen.